AlgGuttens Hundmat

Vi samarbetar med flera företag som står för socialt ansvarstagande och har gedigna klimatarbeten.

Hos flera av dom kan du som algguttenkund få rabatt, så håll utkik! 

 

Sidan är under uppbyggnad så den fylls på hela tiden! 

BrumApp är en gratis samåkningsapp som passar perfekt för resor till och från exempelvis universitet, festivaler och mycket mer! Alla resenärer delar lika på bränslekostnaden, som betalas direkt till föraren. Att samåka är billigare och miljövänligare än många andra resealternativ. 

BRUM står för värdeorden:   Billigt, Roligt, Umgängesfrämjande och Miljövänligt!

http://https://www.brumapp.se/

 

gallery/stampel_4

Digitala juristerna

 

VÅRT MÅL

Vårt mål är att ha branschens nöjdaste klienter! Vi strävar efter att hjälpa våra klienter till bättre affärer, genom att vi fokuserar på relationsskapande och långsiktigt samarbete. Vi följer gärna med er, i er utveckling.

 

Vi arbetar utefter varje enskild klients behov på ett kostnadseffektivt, kreativt och nytänkande sätt. Det är viktigt för oss att ni blir nöjda med vårt arbete, därför har ni möjlighet att arbeta tillsammans med våra jurister på distans, via telefon och dator. Vi hjälper er spara både tid och pengar.

 

VÅR VISION

Vår vision är att bli Sveriges ledande digitala affärsjuridiska byrå! Detta kan uppnås då vi förändrar, förbättrar och förenklar den affärsjuridiska branschen genom vårt nytänkande.

 

Vi anser inte att viktiga möten eller samtal behöver tas över ett fysiskt möte – Tack vare vår tids fantastiska teknik! Därför arbetar vi på distans och kommunikation sker via både telefon och dator. På så vis kan du som vår klient istället få mer tid över till att fokusera på din kärnverksamhet.

 

https://digitalajuristerna.se/